درگز پرس - رییس جمهوری گفت : هر زمان احساس کنیم طرف مقابل برای اجرای قانون و مقررات آماده است، لحظه‌ ای برای برداشتن تحریم معطل نمی‌ کنم و همان موقع این کار را انجام می‌ دهم.

به گزارش درگز پرس ، به نقل از ایرنا و مهر، حجت الاسلام والمسلمین “حسن روحانی” روز پنج‌شنبه در شصت و چهارمین برنامه جهش تولید در بهره‌برداری از طرح‌های ملی بخش کشاورزی بعد از ارائه گزارش وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این گزارش مشخص شد تحقق وعده‌ای که در سیستان برای ۴۶ هزار هکتار دادیم، امروز نهایی شده است.

وی با بیان اینکه آبیاری تحت فشار در هشت سال دولت تدبیر و امید بیش از دو برابر کل تاریخ ایران شده است، افزود: در طول تاریخ ایران آبیاری تحت فشار تا سال ۹۲ یک میلیون و ۲۰۰ هزار بوده است و از سال ۹۲ تاکنون به دو میلیون و ۴۰۰ رسیده است؛ یعنی سیستم آبیاری تحت فشار بیش از ۲ برابر کل تاریخ ایران شده است. در محصولات شیلات نیز ۵۰ درصد رشد داشته‌ایم.

رئیس جمهور افزود: خوشحالیم که در سیستان و بلوچستان، از جنوب تا شمال، از چابهار تا زابل شاهد طرح‌های مهم و سرنوشت‌ساز برای زندگی مردم هستیم و حتما دولت‌های آینده هم این مسیر را ادامه خواهند داد.

روحانی همچنین در بخش دیگری از این مراسم، پس از استماع گزارشی درخصوص افتتاح یک مرکز پرورش میگو گفت: به نظر من، بخش پرورش ماهی و میگو بخش مهمی است و برای اینکه بتوانیم غذا و پروتئین مورد نیاز مردم را تامین کنیم باید بیشتر به سمت آبزیان حرکت کنیم. اگر بتوانیم این‌ها را به قیمت و اندازه مناسب در اختیار مردم قرار دهیم تا عادت مردم از گوشت قرمز و مرغ به سمت آبزیان حرکت کند، تحول بزرگی است. آبزیان یک محصول ارزآور و صادراتی برای ما هستند.

رئیس جمهور اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب که نسبت به همه مردم حالت پدری دارند، اما نسبت به سیستان و بلوچستان یک توجه خاص و ویژه دارند. ایشان پروژه‌های سیستان و بلوچستان را دنبال می‌کردند. به طور هفتگی که خدمت ایشان می‌رسیدم و می‌رسم، در زمانی که این طرح‌ها مطرح بود ایشان از من سوال می‌کردند که این طرح‌ها به کجا رسیده و در چه مرحله‌ای است؟  در بعضی از پروژه‌ها تاکید می‌کردند که انجام شود. این دال بر اهتمام شخص رهبری نسبت به توسعه و آبادانی استان سیستان و بلوچستان است که استان بسیار مهمی برای ما با مردمی بسیار خوب و پرتلاش است.

وی بعد از استماع گزارش در حوزه دام و طیور گفت: ‌ ما در بحث کره به خودکفایی رسیدیم و می‌توانیم جزو صادرکنندگان این محصول باشیم و در زمینه مرغ هم نیازمندی‌های ما به خارج کم می‌شود و به خودکفایی کامل می‌رسیم.

روحانی تاکید کرد: گاهی اوقات بعضی‌ها می‌گویند تحریم چه کار به مرغ دارد، مرغ که تحریم نشده است. مردم باید بدانند که در مرغ اجداد آن‌هایی که وارد می‌کردیم تحریم شدیم و نگذاشتند و می‌خواستند اخلال ایجاد کنند که در داخل کشور اصلا مرغ تولید نشود. از طرف دیگر نهاده‌هایی که وارد می‌کنیم از طریق ارز و سیستم بانکی است که با فشارها و مشکلاتی که برای ما ایجاد کردند خرید و وارد کردن آن‌ها با مشکلات فروانی توام بود.

رئیس دولت دوازدهم با بیان اینکه در تحریم ظالمانه ضد انسانی ترامپ که تا امروز هم ادامه دارد در همه جا این تحریم تاثیرگذار بوده است، یادآور شد: البته عده‌ای آشنا نیستند، درصد درست می‌کنند و می‌گویند ۳۰ درصد مشکلات به خاطر تحریم است و ۷۰ درصد به دلیل مدیریت است که این حرف کاملا و غلط و نادرست است چرا که آن‌ها نمی‌دانند که تحریم در چه زمینه‌هایی تاثیرگذار است و مشکلات ایجاد می‌کند و نمی‌دانند که تحریم در کل تولید و در بخش کشاورزی و صنعت تحریم تاثیرگذار است.

رئیس جمهوری گفت: آن‌ها نمی‌دانند که در بخش تولید و صنعت و کشاورزی اگر نهاده‌های لازم و مواد اولیه به موقع وارد نشود، تولید متوقف می‌شود بنابراین تحریم در واردات و صادرات ما تاثیرگذار است.

روحانی اضافه کرد: از وزارت خارجه و سایر دستگاههایی که در کنار وزارت خارجه این روزها در وین برای شکستن تحریم‌ها تلاش کردند، تشکر می‌کنم.

رئیس جمهوری گفت: نمی‌توانم درک و هضم کنم که کسی عضو ملت ایران باشد و از برداشتن تحریم ناراحت شود. چطور می‌تواند ایرانی و مسلمان باشد و اعلام کند که من در میان و کنار مردم هستم و برای آن‌ها کار می‌کنم و از برداشتن تحریم ناراحت باشد.

رئیس جمهوری با بیان اینکه تحریم یک ظلم عظیم و بزرگ بر ملت بزرگ ایران است، ادامه داد: ما آن لحظه‌ای که ببینیم طرف مقابل برای اجرای قانون و مقررات آماده شده یک لحظه صبر نمی‌کنیم. مخالفان هرچه می‌خواهند بگویند و هرچه هم زور داشته باشند و هر چه هم بلندگو داشته باشند.

وی تصریح کرد: زمانی که ببینیم حق مردم ایران را می‌توانیم بگیریم به عنوان رئیس جمهور یک لحظه معطل نمی‌کنم و همان موقع این کار را انجام می‌دهم. عده‌ای هم ناراحت هستند که به ما ربطی ندارد. مردم بدانند که تحریم برای تولید مرغ و تخم مرغ و پرورش دام، واکسن و کود و بذر تاثیر می‌گذارد.

انتهای پیام /

پسندیدم(۳)نپسندیدم(۰)
اشتراک گذاری از درگز آنلاین :
اشتراک گذاری از درگز آنلاین :
لینک کوتاه: http://dargazonline.ir/3cI49

  • منبع خبر : ایرنا ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ، IRNA / خبرگزاری مهر ، mehrnews